A&C 2009 Koireis naar Japan - Dag 7

English   Deutsch

Business Logo

Wij zijn specialist in verkopen en kweken van exclusieve koikarpers. In Grubbenvorst bevindt zich onze koifarm van 8000 m2 waar wij aan al onze relaties naast topkwaliteit Koi ook diverse tuinen, vijvers en waterpartijen kunnen laten zien.

Garden Banner

A&C 2009 koireis naar Japan
Dag 1 - Dag 2 - Dag 3 - Dag 4 - Dag 5 - Dag 6 - Dag 7 - Dag 8

I.v.m. de drukte hier en met het uitwerken van de foto’s en het reisverslag is er voor vandaag slecht een beperkt reisverslag. Vanavond zitten we weer aan tafel met een viertal kwekers om eens gezellig wat te eten en te drinken en natuurlijk heel veel bij te praten.

Voor de mensen die Koi verzoeken hebben doorgegeven het volgende: Gezien de drukte en het verwerken van de foto’s, dat heel veel tijd in beslag neemt, en het gegeven dat de helft van de lijst met email adressen thuis is achtergebleven heb ik nog bij vele niet kunnen reageren. Ik had echter wel de lijst bij me met verzoekjes hiervoor kan ik jullie geruststellen. Deze vissen zijn in ieder geval gereserveerd en ik stuur de betreffende emails zodra ik weer thuis ben.

Vandaag hebben we Kaneko bezocht waar we o.a. de de vissen voor de laatste Challenge hebben geselecteerd. Kaneko is niet de gemakkelijkste, maar zeker ook niet de moeilijkste en ik vind het dan ook fijn dat hij aan deze challenge meedoet.

Het lijkt net alsof de Challenge zich heeft rondgesproken in Japan en dus kwam het voor Kaneko dan ook niet als een verrassing toen ik hem de vraag stelde of hij mee wilde werken aan een stukje Koi cultuur dat in Nederland zijn vervolg gaat krijgen.
Hij heeft in ieder geval zijn volle medewerking verleent.

Met enige trots stel ik jullie dan ook voor aan de laatste Challenge: DE KUJAKU.

Hiermee deze dag afsluitend en tot ziens voor het laatste deel van het verslag, lees verder...