A&C Koi - Informatie voor de Koi handel

English   Deutsch

Business Logo

Wij zijn specialist in verkopen en kweken van exclusieve koikarpers. In Grubbenvorst bevindt zich onze koifarm van 8000 m2 waar wij aan al onze relaties naast topkwaliteit Koi ook diverse tuinen, vijvers en waterpartijen kunnen laten zien.

Garden Banner

Impressie van onze

A&C Speciale Koi

Speciale Koi

A&C Koi - Informatie voor handelaars in Koi

Wilt u ook verkoopbare Koi uit Japan?

Dan is hier U kans. A&C gaat regelmatig naar Japan. Kijk eens de foto in de bijlage en naar de Koi in onze de koishop om u te overtuigen van de kwaliteit welke wij in Japan inkopen.

Meestal betekent “transshipping” dat u naast een beperkt aantal goed verkoopbare vissen een veel groter aantal minder goed verkoopbare vissen en ook een aantal slecht of niet verkoopbare vissen aankoopt met als resultaat dat u met een groot gedeelte van uw nieuwe aanschaf blijft zitten.
Als A&C naar Japan gaat is het resultaat altijd dat de boxen gevuld worden met alleen maar verkoopbare vissen.

U kunt van onze diensten gebruik maken, en omdat we toch daar zijn, voor zeer geringe tarieven. Deze tarieven bedragen 10% op onze inkoopsprijs. Dit is een meerprijs voor "handpick" welke u nergens anders tegenkomt. Zoals u zeker al weet betaalt u al snel veel meer bij de groothandel als u zelf wilt uitzoeken.

Natuurlijk is "handpick" in Japan altijd duurder dan van welke lijst dan ook, maar hiervoor krijgt u dan ook kwaliteit die u nergens anders vindt en welke vooral en bovenal verkoopbare vissen zijn. Niet voor niets doen wij dit al jaren voor diverse klanten uit Nederland, Duitsland, BelgiŽ, Engeland, ItaliŽ, Spanje en Amerika en u kunt daar ook bij horen.

Als u toch al een kijkje neemt op onze website adviseren wij u vooral ook eens te kijken naar onze kweekresultaten van Yoshikigoi.

Indien u gebruik wilt maken van onze kennis over en het aanbod voor het verkrijgen van super Koi, of indien u geÔnteresseerd bent in verkoop van onze Yoshikigoi, vraag dan naar onze voorwaarden, wij staan u graag te woord.