A&C Yoshikigoi - Ontwikkeling in beeld

English   Deutsch

Business Logo

Wij zijn specialist in verkopen en kweken van exclusieve koikarpers. In Grubbenvorst bevindt zich onze koifarm van 8000 m2 waar wij aan al onze relaties naast topkwaliteit Koi ook diverse tuinen, vijvers en waterpartijen kunnen laten zien.

Garden Banner

A&C Koi - Yoshikigoi kweekresultaten - ontwikkeling van de jonge Koi in de eerste 15 maanden
6 januari 2008 - 10 nieuwe Yoshikigoi opgenomen (bovenste rij)

Naast het overzicht van onze Yoshikigoi kweekresultaten op onze fotopagina's denken wij dat ook het volgen van de ontwikkeling van jonge Koi naar volwassen Koi tot verbeelding zal spreken van elke Koi liefhebber. Dit is de reden dat wij bedacht hebben om deze ontwikkeling nu ook eens voor onze Yoshikigoi in beeld te brengen.

Van een aantal van onze vissen uit eigen kweek hebben wij zowel in het eerste als tweede levensjaar foto’s genomen. Deze foto's willen wij graag met u delen. Hiervoor hebben wij telkens een set van twee foto's van dezelfde vis opgenomen op deze pagina (klik hiervoor op de "thumbnail" van de Koi  van uw keuze). De linker foto toont de jonge Koi in de eerste maanden van zijn leven en de rechter foto toont dezelfde Koi maar dan 12 tot 15 maanden later. Hierin kun je duidelijk zien hoe de jonge visjes zich in 12 tot 15 maanden kunnen ontwikkelen.

Zoals op elke linker foto goed te zien is moet de kleur zich nog volledig ontwikkelen. Je kunt zien dat de lichaamsbouw in de meeste gevallen wel reeds aanwezig. En juist hierop en en vooral ook op de huidkwaliteit worden de jonge Koi door ons geselecteerd. Meestal volgen hierna nog een tot twee selecties voordat de jonge Koi de winter ingaan.

                 

                                   

                                   

                           

                         

Via de onderstaande links kunt u een 6-tal fotopagina's bekijken met nog veel meer van onze Yoshikigoi kweekresultaten.

Fotopagina 1 - Fotopagina 2 - Fotopagina 3 - Fotopagina 4 - Fotopagina 5 - Fotopagina 6