A&C Koi - Wie zijn wij

English   Deutsch

Business Logo

Wij zijn specialist in verkopen en kweken van exclusieve koikarpers. In Grubbenvorst bevindt zich onze koifarm van 8000 m2 waar wij aan al onze relaties naast topkwaliteit Koi ook diverse tuinen, vijvers en waterpartijen kunnen laten zien.

Garden Banner

Impressie van onze

A&C Koi

Speciale Koi 2010

Speciale Koi

Japan Indicator

In de afgelopen jaren heeft A&C een  goede relatie opgebouwd met diverse koikwekers. Hierdoor kunnen wij topkwaliteit Koi zelf selecteren.
Voor onze klanten voeren wij het motto: "De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs".


Ons koi aanbod kunt u online bekijken op onze Japanse Koi fotopagina's maar ook op onze koifarm in Grubbenvorst bent u van harte welkom.

Naast onze grote particuliere klantenkring hebben wij ook aan handelaren veel te bieden, neem eens contact op met ons voor het bespreken van de mogelijkheden.

Yoshikigoi

Europa Indicator

Op onze koifarm benaderen wij het kweken van Yoshikigoi op een uiterst professionele wijze. De A&C Yoshikigoi wordt dan ook beoordeeld als een van de beste koi buiten Japan.
Neem eens en kijkje op onze Yoshikigoi fotopagina's met overzichten van door ons bereikte kweekresultaten. Verder kunt u de ontwikkeling van onze Yoshikigoi bekijken In een aansprekend beeldverslag.

Lees ook eens de artikelen "Juwelen uit de modder" uit de Panorama, "Koi-Kultour Portret - A&C verzeichnet erste Zugterfolge" (5Mb) uit het Duitse vakblad "Klan Koi Magazine", "Het Kweken van Koi in Nederland" (230kB) uit het Nederlandse vakblad "Koiwijzer", "Koi Breeding the European Way" (350kB) uit het Engelse vakblad "Koi" met impressies van kweekresultaten op onze koifarm en diverse aansprekende foto's van onze Yoshikigoi.

Kwaliteit en Garantie

Koikarper Keurmerk

Voor onze klanten voeren wij het motto: "De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs". Informeer u ook eens over onze, in de Koi wereld uniek, 12 maanden garantie op onze kleine Koi.

Naast onze grote particuliere klantenkring hebben wij ook aan handelaren veel te bieden, neem eens contact op met ons voor het bespreken van de mogelijkheden.